Så sinnsykt deprimerende.

    21.04.2012, 22:05

ARGH.
Nå kjenner jeg at jeg er utrolig lei av å åpne nesten hver helg på jobb.
Ikke missforstå, jeg elsker jobben min, og jeg elsker å jobbe.
Men det er så sinnsykt trist at jeg går glipp av alle sosiale hendelser med mine kompiser fordi jeg må sove.
Og når jeg først treffer vennene mine etter jobb, til trening osv, er jeg bare sliten og lei. Blir nesten sint hele tiden.
I morgen skal jeg prate med mine sjefer å si at jeg ikke lenger kan ta tidlig vakter, det sliter virkelig på humøret.
På jobb er jeg full av energi, glad og vil ikke slutte å jobbe. Noen dager bruker jeg å spørre den som jobber etter
men om å komme senere bare så jeg kan jobbe noen timer ekstra. Men når jeg da kommer hjem, elr skal på skolen
er jeg deprimert. Jeg begynte å gråte på skolen på torsdag fordi jeg hadde hatt en ekkel drøm om natten. Altså,
så lett har jeg for å bryte ihop. Av en drøm! WTF?!


Jeg vil være så glad hele tiden!!

Jeg begynner å glede meg til skolen er ferdig, og jeg skal reise hjem. Sommer, ferie, sol, venner og familie. 

Noen der ute som har tips til hvordan man kan få tilbake motivasjonen til å gjøre det man egentlig elsker?
I mitt tilfelle: dansen. 

- Hulda Kristina -
 

Albertine

22.04.2012 kl.12:56

Jørrå ting som gjør dæ gla, vårrå nemme vænna, gå ut ein tur, ikke sitti for my på datan (som æ gjør...), finj på nå arti/koselig nemme vennan din som å gå på café, lei dåkk trøbåt (haha, d jor æ da æ va der i sommer, va jo koselig), gå i ein park på piknik, d e jo mang muligheta i Stockholm. Sjå ein bra film, bynj å lesa ei bok, sjå på inspirasjons bilda. Ikke tenk så my på peng og jobb, prøv å slapp av å jør litt ting du like ved sia av, d e jo så vikti :) I love u

Sol

22.04.2012 kl.15:23

De tegnene du beskriver her er de første signalene på utbrenthet. Vær forsiktig, for om du først blir utbrent så kan det ta godt over et år å bli ålreit igjen. Jeg mener ikke å skremme deg, men kroppen din sier kraftig ifra nå. Jeg tror du gjør lurt i å lytte til den. Kjempeflott at du tar ansvar og skal prate med sjefene dine. Bare følg magefølelsen din og ta vare på deg selv, så skal nok dette ordne seg. :)

Huldance

22.04.2012 kl.15:37

Sol og Albertine: Tusen takk begge to <3 I dag jobbet jeg 3 timer mer enn hva jeg egentlig skulle, klarte ikke å holde meg. Måtte bare gjøre mer! Men uka som kommer nå består bare av en arbeidsdag! Så skal bruke mer tid på meg selv og vennene mine! Albertine, jeg skal begynne å lese en bok. Det tror jeg kan være bedre enn å sitte å se på Family Guy og The Simpsons hver dag hele tiden. (hahaa, elsker de to showene, sitter å ser på de akkurat nå faktisk) xD Tusen takk igjen, trenger virkelig slike svar. Sol: Flere av mine venner her i Sthlm mener jeg jobber for mye, og Charlotte har også pratet om utbrenthet. Skremmende :s Men jeg får mer fri framover nå, diiiiiiigg :D

Tove

23.04.2012 kl.09:25

Pass på deg selv, Hulda.

Jeg er streng i trynet nå men det ser jo ikke du, så du får bare lukke øynene og tenke på meg som streng. Du vet da hvordan jeg ser ut da.

Huldance

23.04.2012 kl.13:48

Tove: Haha, ja det vet jeg xD Skal passe godt på meg selv så jeg har masse energi når jeg kommer hjem til Verdal igjen <3

Skriv en ny kommentar

Verdal

Hulda Kristina

Mitt navn er Hulda Kristina Løseth Vestvik. Jeg er ei 22 år gammel positiv jente fra Verdal, Nord-Trøndelag. Jeg har danset hip-hop siden jeg var 13 år, og har de siste tre årene etter videregående gått forskjellige danseskoler rundt om i verden.

Les mer
Mitt navn er Hulda Kristina Løseth Vestvik. Jeg er ei 22 år gammel positiv jente fra Verdal, Nord-Trøndelag. Jeg har danset hip-hop siden jeg var 13 år, og har de siste tre årene etter videregående gått forskjellige danseskoler rundt om i verden.

>>Les mer

KATEGORIER

ARKIV

hits