Chris Brown Konsert.

    18.11.2012, 10:00

OHYEAH!

Nå har jeg masse å fortelle om gårsdagens konsert med Chris Brown.
Som dere kanskje fikk med dere i et innlegg jeg skrev tidligere, hadde jeg og Albertine blitt fortalt at hun bare hadde vunnet en billett og
ikke to. Dette var jeg veldig lei meg for, men denne lille misforståelsen skulle snu seg til å bli noe av det beste som har hendt meg.
Når jeg og Albertine dro til Oslo Spektrum for å hente hennes billett var vi 100 % sikre på at jeg måtte kjøpe meg en egen billett, og
at vi ikke ble sittende sammen. Dette var selvfølgelig veldig kjipt, men vi tenkte positivt begge to hele tiden. Målet var å se og høre
Chris Brown live. Om vi så ble sittende langt fra hverandre.
Så altså, vi kom til luka og Albertine fortalte hva hun hette og gav damen i billettluka legitimasjon. Samtidig spurte jeg om hun hadde flere
billetter å selge, men da fortalte hun at det lå to billetter i konvolutten. Jeg ble helt paff. Vi hadde jo fått beskjed om at vi bare hadde én billett.
Og ikke nok med det. Etter vi hadde fått billettene og hoppet av glede la jeg merke til at vi hadde fått GOLDEN CIRCLE billetter.
Holy Chris Brown!!
Hva skjedde? Fra én billett til to golden circle billetter?
Shiiied. Vi hoppet av glede, vi var sinnsykt sjokka begge to. Men ikke minst utrolig takknemlige! Tøffe norske Mona Berntsen, og mitt danseforbilde, var helt rå på scenen! 
Jeg drømmer om å nå så langt som henne innenfor dansen. For ei dame.
Det holdt på å klikka for meg når hu danset alene sammen med Chris Brown. De holdt hender og hun strøk over magen hans. Gaddamn!

Til tross for at vi fikk en nedtur starten på helga løste alt seg. Til det bedre.
Nå er jeg dønn forelska i Chris Brown igjen, slik jeg var når jeg var 14/15 år. Holy crap. Vi var bare noen få meter unna han under hele
konserten.Dere aner ikke hvor rå han var på å danse. Så dro han opp singletten og la hånda ned i buksa. Det var crazy. Jeg bare gapa.
Snakk om hakeslepp. 

Tusen takk kjære lillesøster som tok meg med til denne konserten. Jeg er utrolig glad i deg <3 

Utrolig fornøyd med hele gårsdagen. Kunne ikke blitt bedre. 
Flere som var å så Chris Brown?

- Hulda Kristina -

Tusen takk til Anna som gav oss disse billettene, jeg regner med det var du som fikset opp dette. Tusen takk skal du ha!  :)

Camilla

18.11.2012 kl.11:12

Skulle ønske jeg var der! Så heldig du var som fikk golden circle, dritkult!

Tove

18.11.2012 kl.13:42

Så flott at det ordnet seg! Savnerei

CALI

22.11.2012 kl.08:24

FYYYYYYYFAN!!!! Chris Brown <3

Tove

22.11.2012 kl.17:56

Jeg digger forresten at Berntsen ikke er radmager.

Skriv en ny kommentar

Verdal

Hulda Kristina

Mitt navn er Hulda Kristina Løseth Vestvik. Jeg er ei 22 år gammel positiv jente fra Verdal, Nord-Trøndelag. Jeg har danset hip-hop siden jeg var 13 år, og har de siste tre årene etter videregående gått forskjellige danseskoler rundt om i verden.

Les mer
Mitt navn er Hulda Kristina Løseth Vestvik. Jeg er ei 22 år gammel positiv jente fra Verdal, Nord-Trøndelag. Jeg har danset hip-hop siden jeg var 13 år, og har de siste tre årene etter videregående gått forskjellige danseskoler rundt om i verden.

>>Les mer

KATEGORIER

ARKIV

hits